• Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers
  • Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers

Spuitmondjes, Spuitzakken en meer voor het opspuiten van je bakcreaties!

Decoreren van je taarten, cupcakes, sloffentaarten of ander gebak is natuurlijke ook erg belangrijk. Je kunt hier een spuitzak met spuitmondjes voor gebruiken. Om je hierin verder te helpen en kennis te laten maken hebben we voor jou de basis vormen spuitmondjes uitgezocht van het merk Patisse. Zo vindt je in ons bak assortiment onder andere : Kroon spuitmondjes, Ronde spuitmondjes en vele andere. Ook hebben hebben we wegwerp spuitzakken en spuitzakken van katoen. Het is maar net waar jou voorkeur naar uit gaat. Neem snel een kijkje zodat je snel lekker thuis kunt gaan bakken.

Opspuiten

Sorteren op:

Bakgereedschappen kopen bij bakthuis.nl

Bij het maken van taarten of andere bakcreaties heb je bakgerei nodig. Met de juiste bakspullen kun je gemakkelijker je lekkerste recepten en gebak klaar maken. Bakgereedschap is er in vele verschillende soorten van handige keukenhulpjes tot bakblikken, bakbonen maar ook kookwekkers en mixers. Bakthuis heeft een assortiment waarbij alles je alles kunt vinden voor het maken van, taarten, cupcakes, gebak of koekjes. Het uitsteken van koekjes gaat een stuk makkelijker met een uitsteekvormpje en voor bij het opspuiten van je cupcakes is een spuitzak en spuitmondje onmisbaar. Bak gereedschappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. 

Bestel gemakkelijk je bakgereedschap in onze webshop.

Voor een klein bedrag een hoop bak gemak dat is ons motto en streven!

Bij het bakken heb je vaak handige hulpmiddelen die je helpen een hoop gedoe te voorkomen. De keukentools hoeven helemaal niet duur te zijn denk bijvoorbeeld aan een deegschraper of maatlepel deze zijn al tegen zeer scherpe prijzen en besparen je een hoop gedoe. Een spatelmes of wel Paletmes genoemd komt bijna bij elk baksel wel van pas denk bijvoorbeeld aan het opmaken van een taart, dan werkt net wat makkelijker dan met een normaal mes uit je keukenlade. Ook voor het verdelen van je deeg of beslag werkt een siliconen pannenlikker uitermate geschikt. Ook het uitrollen van je marsepein of fondant maak je het jezelf een stuk gemakkelijker dit te doen met een deegroller of Fondantroller, je zorgt ervoor dat alles gelijkmatig wordt verdeeld zodat je je taart gemakkelijk kunt decoreren. Doe daarom jezelf een plezier en haal deze keukenhulpmiddelen in huis. 

Assortiment

We hebben voor je een selectie gemaakt van handige keukentools en gadgets waarvan wij denken dat deze niet mag ontbreken aan je thuisbakgereedschap. Als je vragen hebt over hulpmiddelen, bakkwasten, uitsteekvormen of andere producten op onze webshop laat het ons weten zodat we je kunnen adviseren wat bij jou past als thuis hobby bakker! 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!