• Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers
  • Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Bakthuis.nl biedt je een ruim assortiment bakmixen van Brandnewcake. Deze hoogwaardige kwaliteit baxmixen zijn echt van deze tijd en fantastisch van smaak, maar belangrijker nog makkelijker te bereiden. Echt een aanrader voor de thuisbakker die snel iets verrukkelijks op tafel wil zetten. Denk bijvoorbeeld aan kant en klare bakkersmixen voor taarten, koekjes, biscuits, cakes maar ook banketbakkersroom en botercrèmes. Met het merk Brandnewcake heb je pas echt de lekkerste mix in huis om de lekkerste recepten en baksels te bereiden voor jezelf, je vrienden en familie! Bakthuis streeft ernaar deze bakmixen zo snel mogelijk en juiste staat bij je af te leveren zodat je snel aan de slag kunt.

Bakmixen

Sorteren op:

Bakmixen kopen van Brandnewcakes bij Bakthuis.nl 

Met bakmixen kun je zelf gemakkelijk de lekkerste cakes, taarten, muffins, koekjes en vele andere recepten klaar maken. Met de bakmix van Brandnewcake ben je altijd voorzien van de beste samenstelling voor een perfect bakresultaat. Bij de meeste bakmixen bij Bakthuis.nl hoef jezelf niet veel toe te voegen, je hoeft dus geen zelfrijzend bakmeel of andere benodigdheden in je keukenkast op voorraad te hebben staan. De meeste bakmixen zijn al verkrijgbaar vanaf een lage afname van 400 gram zo kun je al snel en voor kleine groepen aan de bak, ideaal voor de thuisbakker. We hebben bakmixen voor je cheesecake, cupcake, biscuits en koekjes. Ook bieden we een banketbakkersroom en boter crème aan zodat je jouw taart of cupcake ook kunt decoreren en compleet kunt maken, dat zal lekker smaken! Het motto van onze leverancier is een dag niet gebakken is een dag niet geleefd, daar zijn we het bij bakthuis volkomen mee eens! Plezier in bakken is erg belangrijk en daarom zijn onze professionele bakmixen echt iets voor jou de hobby-bakker. 

Multifunctionele bakmix bestellen bij Bakthuis.nl 

Wil je een bakmix waarbij je meerdere recepten kan maken dan moet je de Cookie&crust-mix van Brandnewcake echt eens proberen. De mix is geschikt voor verschillende lekkernijen zoals koekjes, sloffen, Kano’s, gevulde koeken en andere koek of taartbodems. Een klein beetje boter en eieren toevoegen, even laten opstijven en je deeg is klaar. Bij het product vind je de uitleg voor deze heerlijke bakkers producten. 

Maak je eigen Carrot-cake met de kant-en-klare bakmix

Een echte trendy Carrot-cake is helemaal van nu, ben en hip en bak er is eens voor je vrienden, familie, kennissen of voor jezelf natuurlijk. Een carrot cake is een taartje waarbij wortelen zijn vermengd in het beslag. De wortelen worden zacht tijdens het bakproces van de taart. Deze heerlijke taart heeft een dichte textuur en is zacht van smaak. Met de Bakmix van Brandnewcakes en de bakproducten kun je perfect thuis aan de bak, dus haal deze lekkere mix in huis en verwarm de oven maar alvast voor. 

Dus wat gaan we samen bakken? 

Nog geen bakinspiratie opgedaan? Tegenwoordig vindt je op talloze bakwebsites, kookprogramma’s of kookboeken lekkere recepten op je afgevuurd. We begrijpen dat je door al deze recepten een beetje verloren bent geraakt in lekkere recepten. Soms wil je gewoon iets lekkers zelf maken zonder dat het je veel moeite kost. In ons assortiment hebben we de filter er al opgezet we bieden je de beste bakmixen, en populairste bakmixen aan voor taart, cakes, muffins en andere baksel. Maak je keuze daarom eenvoudig via onze shop. 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!