• Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers
  • Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers

Bakvormen kopen bij Bakthuis.nl

Een bakvorm ook wel een bakblik genoemd is een musthave voor iedere thuisbakker, ideaal voor het bakken van jouw cake, cupcakes of taarten. Het helpt je met het klaarmaken van je bakcreaties zodat deze altijd goed de oven in gaan en er perfect gebakken uitkomen. Bakblikken en vormen zijn er in verschillende soorten en maten voor allerlei verschillende gebakjes, taarten en cakes. Wij denken dat elke thuisbakker of thuiskok weleens gebruikt heeft gemaakt van dit bakgereedschap, een van de vele benodigdheden voor een succesvol eindresultaat. Bakthuis.no zorgt voor een overzichtelijk aanbod en hebben voor jou al de beste bakvormen uitgezocht, zodat jij aan een blik genoeg hebt!

Bakvormen

Sorteren op:

Bakvormen kopen

Bij het klaarmaken van taarten of andere soort gebak heb je meestal een bakvorm nodig. Bakvormen zijn in verschillende soorten materialen verkrijgbaar denk hierbij aan metalen of bijvoorbeeld siliconen bakvormen. De meest voorkomende taarten worden bereid vaak bereid in ronde, vierkante of vormen om zo te worden gebakken. Zoals je bijvoorbeeld bij een een cake vaak ziet is dat deze in een rechthoekige vorm wordt klaargemaakt zodat je een mooi plak van je gebak kunt afsnijden. Natuurlijk zijn bakvormen ook beschikbaar in ander soorten en maten zoals hartvormige taartvormen wat leuk kan zijn bij Valentijnsdag.  Het fijnste is natuurlijk dat je de juiste vorm gebruikt bij de taart die je gaat maken een quiche heeft namelijk een hele andere vorm en afwerking nodig dan een zoete appeltaart of cheesecake. 

Bakvormen bestellen

Eigen taarten, cupcakes, muffins koekjes of cakes bakken is erg leuk om te doen. Wel is het dan erg van belang dat je zorgt voor de juiste bakproducten, bakgereedschappen en bakvormen. Bakthuis.nl verkoopt handige en praktische gebaksvormen voor de hobby en thuisbakker. We hebben al het een en ander voor je uitzocht en uitgeprobeerd en zijn tot een assortiment gekomen vol bakartikelen en bakvormen die we vinden passen bij de hobbykok die het leuk vindt om thuis af en toe de oven voor te verwarmen en heerlijke brownies, eclairs, koeken of ander lekker ruikend baksels in klaar te maken. In de basis zijn de stalen, metalen bakvormen van Patisse erg fijn en praktisch in gebruik dat dit een sterk product is zodat je er de komende tijd weer tegenaan kunt. 

Tips om te bakken

Uiteraard blijft het voor de thuisbakker altijd weer de truc om je baksels en creaties goed klaar te maken. Zorg er daarom voor dat je de oven al warm laat worden op de gewenste temperatuur van je recept. Ook is het daarbij van belang dat je je bakvormen altijd eventjes in vet met wat boter, olie of bakspray. Als je boter gebruikt laat dit dan eerst op kamertemperatuur komen zodat je het bakblik gemakkelijk kunt insmeren. Bakspray zorgt daarentegen voor een groot gemak, even met je siliconen kwastje alles goed na smeren en bakken maar. 

Bakproducten vaatwasserbestendig

Over het algemeen zijn bakvormen vaak niet geschikt voor de vaatwasser, we willen daarom je dit ook afraden te doen. Het klopt het kost iets meer tijd, maar in dit geval is haastige spoed niet goed. Je bakblik heeft namelijk net zoals braadpannen, taartpannen, of bakpannen een antiaanbaklaag en is niet bedoelt voor in de vaatwasser. 

Bakspullen snel geleverd

Als thuisbakker is het erg prettig om de juiste bakblikken of bakvormen in huis te hebben. We hebben daarom de volgens ons belangrijkste vormen voor taarten en andere baksels als aanbod en we streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk je kant op te krijgen en jezelf in je eigen keuken lekker aan de bak kunt met bakvormen waar je vrolijk van wordt, zodat je wanneer je ook maar zin hebt lekker aan het bakken te gaan. 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!