• Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers
  • Levering met DHL,DPD of POSTNL
  • Service en klantgericht
  • Goede Kwaliteit, niet tevreden laat het weten!
  • info@bakthuis.nl
  • Voor en door Thuisbakkers

Vierkante bakvormen kopen bij Bakthuis.

Bak eens in een vierkante vorm een taart, cake of brownie. Met een vierkante vorm geef je een nieuw kijkje op het maken van je bakcreaties! Het leuke is dat je klassieke taart er super tof uit ziet in een andere bakvorm of trek de stoute bakhandschoenen aan en ga voor dat nieuwe leuke bakrecept in een vierkant of rechthoek. Bij Bakthuis.nl vind je een mooi assortiment vierkante bakblikken, bakranden en vormen. Hieronder hebben we alle vierkante vormen voor je neergezet, dus bestel snel je bakvorm en dan kunnen we aan de bak! 

Vierkante Bakvormen kopen

Sorteren op:

Vierkante bakvormen kopen bij Bakthuis.nl

Bij het klaarmaken van taarten of andere soort gebak heb je meestal een bakvorm nodig. Bakvormen zijn in verschillende soorten materialen verkrijgbaar denk hierbij aan metalen of bijvoorbeeld siliconen bakvormen. De meest voorkomende taarten worden bereid vaak bereid in ronde, vierkante of vormen om zo te worden gebakken. Zoals je bijvoorbeeld bij een een cake vaak ziet is dat deze in een rechthoekige vorm wordt klaargemaakt zodat je een mooi plak van je gebak kunt afsnijden. Natuurlijk zijn bakvormen ook beschikbaar in ander soorten en maten zoals hartvormige taartvormen wat leuk kan zijn bij Valentijnsdag.  Het fijnste is natuurlijk dat je de juiste vorm gebruikt bij de taart die je gaat maken een quiche heeft namelijk een hele andere vorm en afwerking nodig dan een zoete appeltaart of cheesecake. 

Vierkante bakvormen bestellen als thuisbakker

Eigen taarten, cupcakes, muffins koekjes of cakes bakken is erg leuk om te doen. Wel is het dan erg van belang dat je zorgt voor de juiste bakproducten, bakgereedschappen en bakvormen. Bakthuis.nl verkoopt handige en praktische gebaksvormen voor de hobby en thuisbakker. We hebben al het een en ander voor je uitzocht en uitgeprobeerd en zijn tot een assortiment gekomen vol bakartikelen en bakvormen die we vinden passen bij de hobbykok die het leuk vindt om thuis af en toe de oven voor te verwarmen en heerlijke brownies, eclairs, koeken of ander lekker ruikend baksels in klaar te maken. In de basis zijn de stalen, metalen bakvormen van Patisse erg fijn en praktisch in gebruik dat dit een sterk product is zodat je er de komende tijd weer tegenaan kunt. 

Gratis tips van Bakthuis.nl

Uiteraard blijft het voor de thuisbakker altijd weer de truc om je baksels en creaties goed klaar te maken. Zorg er daarom voor dat je de oven al warm laat worden op de gewenste temperatuur van je recept. Ook is het daarbij van belang dat je je bakvormen altijd eventjes in vet met wat boter, olie of bakspray. Als je boter gebruikt laat dit dan eerst op kamertemperatuur komen zodat je het bakblik gemakkelijk kunt insmeren. Bakspray zorgt daarentegen voor een groot gemak, even met je siliconen kwastje alles goed na smeren en bakken maar. 

Vaatwasser? 

Over het algemeen zijn bakvormen vaak niet geschikt voor de vaatwasser, we willen daarom je dit ook afraden te doen. Het klopt het kost iets meer tijd, maar in dit geval is haastige spoed niet goed. Je bakblik heeft namelijk net zoals braadpannen, taartpannen, of bakpannen een antiaanbaklaag en is niet bedoelt voor in de vaatwasser. 

Raak in vorm met onze bakvormen! 

Als thuisbakker is het erg prettig om de juiste bakblikken of bakvormen in huis te hebben. We hebben daarom de volgens ons belangrijkste vormen voor taarten en andere baksels als aanbod en we streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk je kant op te krijgen en jezelf in je eigen keuken lekker aan de bak kunt met bakvormen waar je vrolijk van wordt, zodat je wanneer je ook maar zin hebt lekker aan het bakken te gaan. 

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten!